(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-85168040-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Domů / Doporučujeme / EL-MIK: Od městských rozhlasů po moderní inteligentní osvětlení

EL-MIK: Od městských rozhlasů po moderní inteligentní osvětlení

Společnost EL-MIK se na trhu pohybuje již od roku 1994, kdy začínala jako montážní a servisní firma zaměřená na opravy městských a obecních rozhlasů. Dnes její působnost daleko přesahuje původní zaměření a firma se stala jedním z předních dodavatelů ozvučovací a komunikační techniky pro obce i široké veřejné prostory. Díky této rozmanité nabídce technologií a dlouholetým zkušenostem poskytuje EL-MIK optimální řešení jak pro malé obce, tak pro rozsáhlé mikroregiony.

Rozšíření činnosti o ozvučovací techniku a dorozumívací systémy

Postupem času se firma EL-MIK přizpůsobila rostoucím potřebám svých zákazníků a rozšířila své služby. Kromě montáže a servisu rozhlasové techniky nyní zajišťuje také dodávky a montáže dalších technologií, jako jsou zesilovače, reproduktory, rozhlasové ústředny a dorozumívací systémy. Tyto systémy mohou najít uplatnění nejen v městských a obecních rozhlasech, ale také v kulturních domech, na stadionech nebo v nádražních prostorách, kde je potřeba jasná a kvalitní komunikace.

Vedle dorozumívacích zařízení EL-MIK nabízí i instalace jednotného času, což je technologie využívaná například ve školách nebo na sportovištích. Firma má bohaté zkušenosti s realizací projektů na míru, kdy zákazníkům poskytuje kompletní služby od návrhu až po montáž a následný servis.

Ozvučení pro veřejné prostory i specifická místa

Společnost se zaměřuje na široké spektrum zákazníků a projektů. EL-MIK zastřešuje ozvučení nejen pro města a obce, ale i pro různá kulturní a sportovní zařízení. V portfoliu firmy nalezneme realizace ozvučení pro mikroregiony, sportovní komplexy, školy nebo smuteční síně. Každý projekt je řešen individuálně, s ohledem na akustické potřeby daného prostoru a jeho specifika.

Zajímavým prvkem služeb je i možnost ozvučení venkovních prostor, jako jsou autobusová či vlaková nádraží, kde hraje kvalitní přenos hlasu klíčovou roli. Technologie ozvučení od EL-MIK zajišťuje čistý a srozumitelný přenos, což je nezbytné pro informování cestujících v náročných prostředích.

Inteligentní veřejné osvětlení pro moderní města

Kromě ozvučovací techniky nabízí EL-MIK také moderní řešení pro inteligentní veřejné osvětlení, které městům a obcím přináší úsporu energie i vyšší bezpečnost. Osvětlení založené na chytrých technologiích reaguje na aktuální potřeby, což nejenže šetří náklady, ale také zlepšuje komfort obyvatel. Tento typ osvětlení umožňuje dynamicky upravovat intenzitu světla podle okolních podmínek, což přispívá k lepší viditelnosti a bezpečnosti na veřejných prostranstvích.

Výhody veřejného LED osvětlení

Součástí nabídky EL-MIK je rovněž veřejné LED osvětlení, které díky své energetické efektivitě a dlouhé životnosti přináší řadu výhod. LED technologie se stala standardem pro osvětlení veřejných prostranství, protože nabízí vysokou úsporu energie, což přispívá ke snížení provozních nákladů. LED světla navíc produkují méně tepla a mají delší životnost než tradiční svítidla.

Firma EL-MIK se v průběhu své existence proměnila v komplexního dodavatele řešení pro veřejný sektor i soukromé zákazníky. Její rozsáhlé zkušenosti a schopnost přizpůsobit se technickým novinkám ji staví mezi přední odborníky na ozvučovací techniku i veřejné osvětlení. S každým projektem přichází individuální přístup a záruka kvalitního výsledku, který odpovídá specifickým požadavkům klienta.

O Jan Neckář

Zkuste také

Široká nabídka kvalitní české a evropské textilní galanterie na jednom místě

Pokud máte rádi ruční práce, především pak ty, kde je potřeba textil nebo vlna, nebo …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *