(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-85168040-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Domů / Doporučujeme / Nakupte chovatelské potřeby se slevou! Poradíme, kde!

Nakupte chovatelské potřeby se slevou! Poradíme, kde!

Mazlíčci bývají často téměř plnohodnotnými členy rodiny, a tak se jim snažíme dopřávat to nejlepší. Není ale tajemstvím, že kvalitní granule a krmivo lezou do peněz. Nikdo nechce krmit své zlatíčko nekvalitní potravou. Jenže jakmile si jednou na prémiovou značku zvykne, už vám nebude chtít jíst nic jiného.

Rozdíl mezi kvalitními a nekvalitními granulemi je markantní, a to jak v chuti, tak v obsahu živin. Obě tato kritéria jsou důležitá. Jistě chcete, aby vašemu pejskovi nebo kočičce chutnalo, a určitě byste chtěli, aby měli dostatek živin. Těch správných živin. Takže jak z toho ven?

Kupujte kvalitní krmivo se slevou

Pomoc je jednoduchá. Kupujte poctivé granule, ale vyhledávejte je ve slevách. Téměř každý kamenný obchod i e-shop má někdy nějakou slevovou akci. A jestli se vám zrovna nechce na žádnou čekat, můžete využít slevových kupónů. Slevový kupón, který vám umožní nakoupit levněji, najdete téměř v jakoukoliv dobu.

Tipy na obchody se slevovými kupóny

Slevový kupón je vlastně jen množina znaků, které zadáte při dokončování nákupu. Někdy kupón dostanete jako odměnu za předchozí nákup, jindy ho vypátráte třeba na sociálních sítích daného e-shopu či na nějakém jiném webu. Existují speciální portály, které webové kupóny shromažďují. Tam je tedy najdete jednoduše na jednom místě.

Mrkněte se třeba na web KuponSlevovy.cz do kategorie chovatelské potřeby. Slevy tam najdete kdykoliv. Možná ne zrovna do vašeho nejoblíbenějšího obchodu s krmivy, ale aspoň poznáte i další e-shop. Například:

Super ZOO: Super ZOO je známý e-shop s chovatelskými potřebami, který docela pravidelně zveřejňuje slevy ve výši 10 nebo 20 %, což nejsou úplně zanedbatelné částky.

Kasa.cz: Velké obchody mívají často více slev a nikdo přece neříká, že musíte nakupovat krmivo vyloženě v e-shopu zaměřeném na chovatelské potřeby.

Dobrá miska: Ušetřete 50 korun díky slevovému kupónu. E-shop přitom nemá žádná hloupá omezení typu, že sleva platí při nákupu nad 1000 Kč apod.

E-shopů, které zveřejňují slevové kupóny, je samozřejmě daleko více. Najděte si ten svůj, nakupte levné a přitom kvalitní krmivo. Váš mazlíček si to zaslouží.

O Jan Neckář

Zkuste také

Jak chránit domácí mazlíčky proti klíšťatům?

Klíšťata jsou malá a nenápadná, ale zároveň velmi nebezpečná. Tyto parazity se živí krví a …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *